Lag quiz på nett

Det finnes flere gode nettressurser hvor du kan lage quiz til bruk i undervisningen. Du kan lage både flervalgsoppgaver og andre type spørsmål. Quizene blir lagret i programmet og du har tilgang til de i evig tid. Du kan dele og utveksle quizer med andre lærere også.  Selv opplever jeg at quiz er godt egnet til å oppsummere eller avslutte et tema. Elevene er konkurranseinnstilte og synes det er gøy med aktiviteter hvor de kan bli utfordret og samtidig bruke digitale verktøy. Quizene fungerer både på PC, mobil og nettbrett. (Fordelen ved å bruke de to sistnevnte er at det er touchscreen)

Sjekk ut KAHOOT eller SOCRATIVE  for å lage en bruker og få ditt eksklusive quizrom på nett.

En kommentar om “Lag quiz på nett

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s