Enda mer quiz… QUIZLET

quizlet bilde

En av mine elever gjorde meg oppmerksom på dette verktøyet: http://quizlet.com

Det er enkelt å komme i gang ved å registrere seg ved hjelp av Facebook-kontoen.Deretter er det bare å produsere quizer.  De som skal ta quizen trenger ikke være registrert. Bare send ut lenken. Prøv denne jeg har laget: http://quizlet.com/31552326/scatter

Det fiffige med dette quizverktøyet er måten quizene kan settes opp på.  F.eks «scatter» er at du drar to ord eller beskrivelser sammen, gjør du rett forsvinner ordene. Dette gjøres på tid.  En annen mulighet er «race» hvor ordene kjører over skjermen og deltakerne skal skrive riktig ord eller oversettelse så kjapt som mulig før ordet forsvinner.  Dette kan sikkert være gøy i språkfag eller kanskje til og med i matte? Det er smart at ordene som skal skrives ikke er for lange. Tall fungerer derfor utmerket. Etter du har skrevet inn riktig svar trykker du enter-tasten. Sjekk ut mitt eksempel på «matteprøve»: https://quizlet.com/31554124/spacerace

Elevene kan også enkelt lage quiz og dele med hverandre uten innlogging.

En kommentar om “Enda mer quiz… QUIZLET

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s