Om meg

Prosjektleder for IKT i trondheimsskolen fra januar 2016. Fra 2000-tallet fram til da har jeg fortrinnsvis jobbet ved Strinda videregående skole i Trondheim og i Sør-Trøndelag fylkeskommunes nettskole. Jeg har en Master of Public Administration fra Handelshøjskolen i København, med masteravhandling fra 2014 om digital ledelse. Skoleåret 2013-2014 tok jeg kurset til Arne Krokan Smart læring (NTNU). Bloggen ble opprettet i forbindelse med kurset, men har fulgt meg siden.

Jeg blogger om skole, digitale tjenester og digitalisering av offentlig sektor. Både masteravhandling og de fleste andre eksamener og papers jeg har tatt de siste par årene, kan knyttes til teknologi og ressursutnyttelse i offentlig sektor.

Send meg gjerne tips om ny teknologi, digitaliseringsprosjekter i offentlig sektor eller smarte undervisningsopplegg. I Trondheim satser vi på  GSE, Chromebooks og nettbasert programvare. I tillegg til fokus på digitale ferdigheter gjennom trondheim.iktplan.no  og et generelt digitalt kompetanseløft!  Erfaringer og tips knyttet til dette er jeg meget interessert i!

NB! Jeg blogger som privatperson og digitaliseringsentusiast, med troen på at riktig bruk av teknologi skaper kreativ samhandling og gir bedre læring.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s