Om meg

Jeg jobber som rådgiver i rådmannes fagstab i Trondheim kommune, med ansvar for en pedagogisk forankring av IKT og digitalisering i oppvekst og utdanning. De to siste årene har jeg vært prosjektleder for satsingen «IKT i trondheimsskolen.»  Fra 2000-tallet fram til da har jeg undervist i videregående skole og 4 år i STFKs nettskole.  Jeg har en Master of Public Administration fra Handelshøjskolen i København, med masteravhandling om digital ledelse.

Denne bloggen ble opprettet i forbindelse med kurset Smart læring (NTNU) høsten 2013, og jeg har fortsatt med uregelmessig skriving siden den gang.

Jeg blogger om skole, digitale tjenester og digitalisering av offentlig sektor. Send meg gjerne tips om ny teknologi, digitaliseringsprosjekter i offentlig sektor eller smarte undervisningsopplegg. I Trondheim satser vi på G Suite for Education, chromebooks og nettbasert programvare. I tillegg til fokus på digitale ferdigheter gjennom iktplan.no  og et generelt digitalt kompetanseløft!  Jeg er interessert i tips og erfaringer knyttet til dette.

NB! Jeg blogger som privatperson og digitaliseringsentusiast, med troen på at riktig bruk av teknologi skaper kreativ samhandling og gir bedre læring.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s